غذای من

علم مواد غذایی

غذای من

علم مواد غذایی

کاهش فشار خون بالا با سیر کهنه

کاهش فشار خون بالا با سیر کهنه

محققان دریافته‌ اند مصرف سیر در کنار داروهای رایج، می تواند موجب کاهش فشار خون بالا شود.   

 

به گزارش تایم او ایندیا؛ یک گروه بین المللی از پژوهشگران به سرپرستی دانشمندان دانشگاه آدلاید در استرالیا دریافته اند عصاره سیر می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Maturitas منتشر شده است.

 

به گفته ی آن ها، سیر خام یا پخته و یا پودر سیر به اندازه ی عصاره ی سیر کهنه در درمان فشار خون موثر نیست.

 

محققان در یک آزمایش 12 هفته ای بر روی 50 نفر دریافتند، افراد مبتلا به فشار خون بیشینه یا سیستولیک 14 که از کپسول های عصاره سیر کهنه استفاده می کردند، فشار خون شان نسبت به گروه شاهد که دارونما استفاده می کردند، به طور میانگین 10/2 میلی متر جیوه کاهش یافت.

 

این کاهش از نظر بالینی چشمگیر است، چرا که کاهش فشار خون سیستولیک تا 5 میلیمتر جیوه، خطر بیماری قلبی و عروقی را 8 تا 20 درصد کاهش می دهد.

 

سیر اثر ضد افزایش فشار خون دارد؛ چرا که تولید مواد شیمیایی خاصی موسوم به اکسید نیتریک و سولفید هیدروژن را که به رگ های خونی کمک می کنند، ترغیب می کند.

 

پُر فشاری خون عامل خطر مهمی برای بیماری قلبی و عروقی است

 

این تحقیق نشان می دهد که ظرفیت زیادی برای کشف کاربردهای سیر به عنوان یک گزینه درمانی موثر برای افراد مبتلا به فشار خون بالا وجود دارد.

 

 

ایرنا

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد